Het wordt weer warmer buiten en het zonnetje begint steeds vaker te schijnen. Het is weer tijd om de lange broeken en truien te wisselen voor korte broeken en t-shirts. De winkels staan weer vol met zomerkleding. Wat gaat je kind deze zomer dragen? Welke kleuren, looks, stijlen en prints staan dit jaar centraal? Kinderkleding moet natuurlijk in de eerste plaats praktisch zijn, maar het is toch ook leuk als je zoon of dochter een beetje stijlvol gekleed gaat. Wat worden de trends van deze zomer?

Kleuren: pastel

De pastelkleuren zijn weer helemaal terug deze zomer. Niet alleen voor de meiden maar ook voor de jongens. Lichtblauw en poederroze zijn met name helemaal hip, maar ook lichtgeel en groen. Combineer alles lekker met elkaar, of met een spijkerstofje en je kind ziet er super trendy uit.

Tropische prints

Ook de tropische prints zullen we dit jaar veel zien in de zomer. T-shirts met opvallende bloemen, planten en dieren erop zijn helemaal in. Combineer een leuke blouse met bloemenprint van bijvoorbeeld Name It met een goede spijkerbroek en je zit goed.

Sportieve stijl

Wat je heel veel gaat zien in de kindermode deze zomer is de sportlook. Stoere trainingsbroeken met opvallende kleuren, ruime truien van sportieve merken of met namen van sportteams en trainingsjacks kunnen op elk moment van de dag gedragen worden. Ga voor opvallende kleuren zoals knalblauw en rood voor een extra opvallend aspect. Een ruimvallende sportieve trui van bijvoorbeeld b nosy in een opvallende kleur met een spijkerbroek met sportsokken en sneakers is ook heel cool. Sportsokken zijn ook heel belangrijk in deze trend. Ga voor een goede witte sportsok met een opvallend merk of symbool en sla je broek een paar keer om of draag hem onder een korte broek. Deze sporttrend is super populair bij kinderen omdat de sportieve kleding ook erg fijn en comfortabel zit.

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *