Je hebt een bikkel van een jongen en bent op zoek naar de leukste kleren voor hem, maar voor wat voor een stijl moet je nou kiezen?

Je hebt natuurlijk veel stijlen, denk aan stoer, sportief of klassiek. Allemaal zijn ze leuk, maar welke past nou echt bij jouw knul. Het voordeel van jongens is dat ze al vroeg weten wat ze wel of niet aan willen doen. Luister daarom goed naar wat voor een stijl ze zelf willen. Je kan er vaak eenvoudig een beeld bij krijgen, match het met de favoriete kleuren van hem en een stoere print. Zo vind je al snel het geschikte kleding setje.

De collecties van jongenskleding is groot. Stoere sweaters en jassen, of leuke spijkerblousjes en t-shirts. Kijk eens bij de merken van Noppies, Vingino, Name-it of Bart. Allemaal leuke merken met toffe prints op de shirts.

Wanneer je jongens flink van stoeien houden, haal dan kleding die langer mee gaat. Een stevige spijkerbroek met een leuk shirtje er bovenop is altijd een leuke combinatie. Daarnaast kan je nog kiezen voor leuke, sportieve sneakers.

Succes met shoppen!

Categorieƫn: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *